Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan’daki 238 Park kışa ve gelecek yaza hazırlanıyor

Seyhan’daki 238 Park kışa ve gelecek yaza hazırlanıyor

Seyhan’daki 238 Park kışa ve gelecek yaza hazırlanıyor

Seyhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlügü ekipleri daha yesil bir Seyhan için yaptiklari çalismalar kapsaminda ilçedeki yesil alanlarda agaç bakim ve budama çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor.

ZIRAAT VE ÇEVRE MÜHENDISLERININ KONTROLÜNDE BUDAMA YAPILIYOR

 

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri yesil alanlarda ve parklarda agaç bakim, budama, çim biçme, yabani ot temizligi, park bakim ve revize çalismalarini kontrollü olarak gerçeklestiriyor.  Çalismalar kapsaminda, halkin ortak kullanimina açik tüm alanlari temiz, saglikli ve bakimli hale getirmek için çalismalarini ortaklasa sürdüren ekipler kis mevsiminin gelmesiyle birlikte sehrin birçok noktasinda agaç budama çalismasi baslatti. Çalismalar kapsaminda Ziraat ve Çevre Mühendislerinin talimatlari dogrultusunda budama ve agaci güçlendirmek için derin budama yapiliyor. Agaçlar hem kisa hazirlanmis oluyor hem de gelecek yaz ayinda daha da gürlesmesi saglaniyor.

 

BASKAN AKAY “HEDEF DAHA YESIL BIR SEYHAN”

Yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Belediyemizin sorumlulugundaki tüm parklarda ekiplerimiz agaçlarin ve yesil alanlarin bakim ve budama hizmetlerini özenle yapiyor. Çevreye duyarli ve Ziraat Mühendisi ile Çevre Mühendisi kontrolünde dogaya zarar vermeden çalismalar yürütülüyor. Hedefimiz daha yesil bir Seyhan’i, halkimizla bulusturmak” diye konustu.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı